Comfortabel en gezellig

Bent u op zoek naar een warm en gezellig thuis voor uw gezin? Met lekker veel ruimte binnen en buiten, zodat iedereen zijn eigen plekje heeft? Met een knusse huiskamer en mooie open keuken, waar het hele gezin bij het avondeten met elkaar de dag doorneemt?

 

De villa’s in ‘t Loof bieden die geborgenheid. De tien halfvrijstaande villa’s zijn sfeervol en dorps. Met ruimte voor iedereen. Er zijn drie verdiepingen en een vliering. Op de begane grond een ruime woonkamer met luxe, open woonkeuken. Op de eerste en tweede verdieping een comfortabele badkamer, vier slaapkamers en een extra kamer voor hobby’s, werk, extra speelruimte of kledingkasten. U kunt kiezen voor een vergrote woonkamer en voor een andere indeling van de tweede verdieping met twee slaapkamers en een extra badkamer. Naast de woning is een ruime, aangebouwde buitenberging en boven de derde verdieping een vliering. Ook optioneel is de uitbreiding met een kelder.

 

Bij ieder huis is een fijne voor- en achtertuin en twee parkeerplekken. Bezoekers parkeren in groene parkeerkoffers op het hoefvormige erf. De villa’s hebben een woonoppervlakte vanaf 209 m2, op kavels van circa 360 tot 700 m2. Lekker zo veel ruimte!
 

 

 

 

Woningtype

9

Type A

Woonopp
209 m2
Kavelopp
363-697 m2
8

Type B

Woonopp
217 m2
Kavelopp
362-499 m2

Woningkiezer

In de villa’s van ‘t Loof heeft u veel ruimte voor een fijn gezinsleven. Helemaal ideaal is dat u de plattegrond van de kamers naar eigen wens indeelt. zo creëert u uw eigen, gezellige, warme thuis.

Klik op een villa in de plattegrond voor meer informatie over de desbetreffende woning.